Vær med i Danmarks største læseklub

26.10.20
Danmarks største læseklub starter på onsdag den 28. oktober på Litteratursiden. Det er en digital læseklub, hvor alle kan være med.

Over ti dage vil den digitale læseklub diskutere og analysere Maren Uthaugs prisbelønnede roman "En lykkelig slutning". Undervejs kan du stille spørgsmål til Maren Uthaug og læse hendes svar på Litteratursiden.

Læseklubben er en optakt til #bogfestival, som vil fejre læselysten i weekenden den 7. - 8. november. Her kan du glæde dig til et 12 timer langt bog-maraton på DR2, som blandt andet vil handle om Danmarks største læseklub, Maren Uthaug og "En lykkelig slutning".

Kniber det med at finde tid alle 10 dage? Du behøver ikke at deltage aktivt i læseklubben hver dag. Du kan springe til og fra, som det passer dig.

Læs mere om Danmarks største læseklub

 

Alle er velkommen i Danmarks største læseklub

Læseklubben er åben for alle. Du kan deltage ved at oprette en brugerprofil på Litteratursiden. Når klubben er åben, vil debatten foregå nederst på siden HER.

Du kan låne "En lykkelig slutning" på eReolen. Her ligger den både som ebog og lydbog. Lydbogen er cirka 10 timer lang, så du kan fx lytte til den en time om dagen i løbet af de 10 dage, som læseklubben varer.

Materialer