Forårets og sommerens fester

Af Anonym (ikke efterprøvet)
16.03.17
Klokkerne ringer snart ind til konfirmation eller bryllup. Har du brug for festlig inspiration?

Hovedet er fyldt med spørgsmål, og ideerne kommer måske ikke så let. Invitationerne skal snart sendes ud, hvordan skal de mon se ud? Hvordan skal bordet dækkes, servietterne foldes og hvad med blomsterdekorationerne?

 

En konfirmation eller et bryllup venter måske lige om hjørnet og to do listen er lang

Hvad med kjolen og hårpynt? Hvad med menuen, dessertkagen og den vin der skal drikkes?  Mangler du aktiviteter til festen, eller måske skal du holde en tale for første gang i liv? Og hov, hvad med sangskjuleren?

 

Der er mange bolde i luften og meget at holde styr på

Måske du har helt tjek på alle detaljer, eller også er du panisk nu over alt det, der venter. At være kreativ på kommando vil være en udfordring for de fleste, men vær helt rolig.

 

Biblioteket tager dig i hånden og kan tilbyde dig inspiration til det hele

Her på siden finder du et udpluk af de bøger og magasiner, der kan være en håndsrækning for dig lige nu. Her finder du inspiration og kan få gode geniale ideer. Mærk forventningens glæde bruse i kroppen og husk også at tænke på de gode glade stunder, der venter jer forude.

Med biblioteket som hjælper kan du få hul på planlægningen af forårets og sommerens fest og farver. Kig også gerne forbi - og spørg løs. Vi har lagrene fulde af festlige bøger, som venter på dig.

 

 

Du kan også finde inspirerende bryllupsmagasiner på RB Digital

 

Materialer