Foto: Forlaget Alvilda

Mortal Engines - læs bogen, se filmen

Af Anonym (ikke efterprøvet)
07.12.18
Filmen Mortal Engines havde præmiere torsdag den 6. december. Men har du læst bøgerne?

London har længe gemt sig for de større, hurtigere og mere sultne rullende byer. Men nu er det tid til at komme ud i lyset igen og finde nye, svagere byer at jage og fortære.

Under en hektisk jagt på en mindre by bliver Tom Natsworthy kastet ned fra Londons gigantiske stålkonstruktion. Sammen med Hester Shaw – en pige med et morderisk temperament og ar på både krop og sjæl – må han nu kæmpe for at komme tilbage til byen. Det bliver en skæbnesvanger rejse, og Tom erfarer snart, at det ikke er helt ligetil at skelne ven fra fjende …

 

Læs bogen – se filmen!

Filmen 'Mortal Engines' er baseret på de populære science fiction-romaner med samme titel af Philip Reeve. Det er en sci-fi-historie i stil med andre young adult-fortællinger som 'The Hunger Games' og 'Divergent', her sat i en fantastiske dystopisk ramme skabt af special effect-folkene bag storfilm som 'Avatar' og 'Guardians of the Galaxy'.

Christian Rivers, som var visual effects supervisor på alle seks Midgårdsfilm, er instruktør på filmen, mens filmskaberen Peter Jackson har skrevet manuskriptet sammen med hans 'Ringenes Herre'- og 'Hobbitten'-medforfattere Fran Walsh og Philippa Boyens.

Materialer