Lyt til årstiderne af Pyotr Tchaikovsky

"Et lille hjørne af fredfyldt salighed".

Sådan beskrev Tchaikovsky´s forlægger værket ved dets udgivelse i 1876. Væreket består af 12 små stykker til hver af årstiderne i det store moder Rusland. 

Oprindelig skrevet til soloklavér, men værket findes indspillet i utallige idgaver og med forskellige orkestreringer. Vi har valgt denne udgave. Døm selv her

Husk log-in!

Snyd heller ikke dig selv for en tur rundt i Naxos Music Library. En fantastisk kilde til alverdens klassisk musik. Opretter du en bruger, kan du lave dine egne playlister eller lytte til musik i app'en NML.

Du kan kun oprette en bruger på hjemmesiden for Naxos Music Library her.

Sådan gør du:

  • Log dig ind på Naxos Music Library med dit cpr-nummer og pinkode (pinkoden er den kode, som du plejer at bruge på biblioteket)
  • Find Playlists i menuen ude til venstre Klik på Sign up i øverst højre hjørne.
  • Opret en konto med din email og et kodeord, som du selv vælger. Du modtager nu en mail med et aktiveringslink - klik på det for at aktivere din konto.
  • Du kan nu hente app'en NML fra Naxos i Play Butik eller App Store og logge ind i den med din nye bruger - brugernavnet er din email. Du kan også logge ind i Naxos Music Library og lave dine egne playlister.