Åben for selvbetjening igen

24.08.20
Nu kan du igen låse dig ind på bibliotekerne i Køge, Herfølge og Borup. Det kan du mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og søndag kl. 07 - 22 og fredag - lørdag kl. 07 - 17. Rishøj Minibibliotek har åben kl. 09 - 21 mandag - torsdag.

Biblioteket tilbyder efterhånden den samme gode service, som du kendte før corona. Vi skal fortsat have fokus på at holde afstand og god hygiejne.

Legetøjet på børnebiblioteket er fortsat pakket væk. Vores arrangementer og aktiviteter bærer også præg af, at vi følger de sundhedsmæssige retningslinjer om at undgå store forsamlinger, holde afstand, gøre rent og spritte af.

Du er velkommen til at læse dagens aviser og bruge vores computere, printere og kopimaskiner - lige som du selvfølgelig kan låne bøger, få hjælp af personalet og så meget andet, som du plejer at bruge dit bibliotek til.

 

Sådan får du adgang til det selvbetjente bibliotek

Du skal være oprettet som bruger på biblioteket for at få adgang til det selvbetjente bibliotek. Du kan oprette dig som bruger HER på vores hjemmeside, hvis du har NemID og er fyldt 18 år. Du kan også blive oprettet som bruger ved personlig henvendelse på et af vores biblioteker i Køge, Herfølge eller Borup i den betjente åbningstid.

Alle oprettede brugere, som er fyldt 15 år, kan låse sig ind på det selvbetjente bibliotek med sit eget sundhedskort. Børn under 15 år er velkommen sammen med en af deres forældre.