Vi glæder os til at skabe rum for dine ideer og din fortælling
Vi glæder os til at skabe rum for dine ideer og din fortælling

Bliv en del af skriveværkstedet 'Ærligt Talt'

Er du mellem 17 og 21 år? Har du historier, du gerne vil fortælle? Og vil du have inspiration til at skrive og se dine tekster udgivet? Så bliv en del af Køge Biblioteks nye skriveværksted.

Nu har du mulighed for at slippe din indre forfatter løs på Køge Bibliotek. Skriveværkstedet 'Ærligt Talt' er et kreativt fællesskab for alle 17-21-årige med noget på hjertet. Både dem, der allerede skriver, og dem, som aldrig har skrevet før. Vi sætter fokus på jeres stemmer og jeres fortællinger ud fra temaet 'Ærlig talt'.

Du får værktøjerne til at skrive

Du får redskaber til at skrive fængende og til at forbedre din skriveteknik, så dit potentiale som forfatter bliver udfordret. Du møder bl.a. forfatteren Lea Marie Løppenthin, som vil hjælpe, inspirere og give dig sparring. Vi afslutter med at producere en fælles publikation. Desuden vil udvalgte tekster komme med i en udgivelse sammen med unge fra fire andre kommuner. Forløbet sker i samarbejde med forlaget Ordskælv, som har udgivet en række bøger med tekster af unge forfatterspirer.

Vi mødes på Køge Bibliotek hver torsdag kl. 16-18 fra 22. okt. – 17. dec. 2020

Klik her for at tilmelde dig - Forløbet er gratis

Forløbet kræver ikke forudgående erfaring med skrive. Det vigtigste er, at du har noget på hjertet og lyst til at udtrykke dig og arbejde med dine tekster.

Har du spørgsmål? Så skriv til bibliotekar Hamide Kara: hamide.kara@koege.dk