Den nye arrangementsfolder er landet

05.04.22
Art journal workshop, kæledyrsdag, Beatles-foredrag og meget mere.

Krea-syslerne hitter - det mærkes tydeligt. Den nye arrangementsfolder var ikke mange dage gammel, før billetterne til badass-broderist Trine Junge Jessens bogmærke-workshop var revet væk.

Heldigvis kan du stadig nå med til art journal workshop på Herfølge Bibliotek den 1. juni.

Her vil flow-entusiast Susanne Randers med papir, masking tape, stickers, stempler m.m. underviser i at indbinde sin egen kreative dagbog, mens vi lytter til oplæsning af litteratur om drømme og rejser.

Paul McCartney – en hyper-alsidig musiker

Sanger, komponist og multi-instrumentalist Paul McCartney fylder 80 år i juni, og det fejrer vi med en aften, hvor Beatles-ekspert Per Wium med sin store viden og egen musikalske kunnen gør os klogere på McCartneys betydning for den musik, som mennesker i hele verden har taget til sig via The Beatles.

'Adam i Paradis' i Borup

Borup Kulturhus får den 3. maj besøg af forfatter Rakel Haslund-Gjerrild, der fortæller om sin stærkt anmelderroste roman Adam i Paradis om en af de store og kontroversielle skikkelser i dansk kunsthistorie, maleren Kristian Zahrtmann. Romanen blev i Information kaldt for ”ren litterær forkælelse”.

Kæledyr af alle slags

Herfølge Bibliotek slår igen dørene op til Den STORE Kæledyrsdag. Her kan du møde en masse dyr og få svar på spørgsmål om pasning, fordele og udfordringer ved at have kæledyr.

Der vil både være gengangere fra sidste års kæledyrsdag og nye, spændende dyr, og både dem med to, fire og otte ben – og dem helt uden.

Derudover er der både quizzer, vandreture, morgensang, læseaktiviteter og meget mere på programmet i maj og juni.

Kom forbi biblioteket og hent den nye folder med hjem.