Det nye arrangementskatalog er klar!

18.08.22
Glæd dig til Knud Romer, Rikke Viemose, Ditte Giese og mange flere.

Kom forbi biblioteket og hent et eksemplar af det spritnye trykte katalog.

Nogle af tidens mest markante bøger er i centrum, når vi får besøg af forfatter Rikke Viemose til en samtale om hendes ligestillingsbog Nu taler jeg og af journalist Ditte Giese, der er aktuel med den personlige og humoristiske skilsmisse-selvhjælpsbog Ulige uger.

Krig og frihed

Krig og frihed er et tema i flere af efterårets arrangementer, ikke mindst påvirket af den aktuelle situation i Ukraine - bl.a. som læsekreds om Ernst Jüngers klassiske krigsroman I stålstormen og som rejseforedrag om menneskeskæbner langs den russiske grænse fra det isnende nord til Ukraines slagmarker i syd.

Mørkning, solhverv og Dark Side of the Moon

Gamle nordiske traditioner og stemninger kommer poetisk i spil under Mørkning i Borup og slippes vildt løs ved VinterSolhverv i Herfølge.

TorsdagsSalonen i Herfølge undersøger violinens magiske muligheder sammen med Knud Romer og Nils Gröndahl, og senere på året er Pia Raug special guest i salonen.

Musikalsk kan du blive klogere på Pink Floyds udødelige Dark Side of the Moon-album, komme til debat om heavy metal eller høre insider-fortællinger fra Sweet Silence Studios, det måske mest legendariske pladestudie i Danmark.

For børn

For børn inviterer vi bl.a. til læsemarathon og tegnechallenge, Halloween-værksted, DRAGEN-teater og Vitello-fællesspisning.

Alle sæsonens børnearrangementer

Snup det trykte katalog på et vores biblioteker eller udforsk arrangementerne online og køb billetter her på hjemmesiden.

Rigtig god fornøjelse! Vi glæder os til at ses!