Det nye arrangementskatalog er kommet

20.01.22
Kom forbi biblioteket og hent det nye katalog med forårets arrangementer.

I forårsmånederne sætter vi særligt fokus på bæredygtighed og natur - med inspiration og fællesskab i centrum. Det kan du opleve på masser af måder.

Byttemarked, klimadebat og naturoplevelser

Gamle ting får nyt liv ved Det STORE Byttemarked i Herfølge. Ved klimadebatter ser vi på fremtidige perspektiver for bæredygtighed, og hvordan vi alle kan gøre en forskel. Du kan også tage med på naturvandringer eller slippe kreativiteten løs og sy din egen notesbog af genbrugsmaterialer.

Identitet, kunst i litteraturen og en souldronnnings fødselsdag

I litteraturens verden har bibliotekets læseklubber 'Identitet og ophav' som tema, hvor du i denne sæson kan være med i spændende bogsnakke om bøger af Gail Honeyman, Eva Tind og Simon Strauss.

Ved forfatterbesøg kan du opleve den legendariske storbypoet Søren Ulrik Thomsen eller høre forfatter Rakel Haslund-Gjerrild fortælle om sin saftige og farverige roman Adam i Paradis under temaet 'Kunst i litteraturen'.

På musikfronten er der online-quiz'er, brevlæsningskoncert til Carl Nielsen og fejring af souldronningen Aretha Franklins 80 års fødselsdag. Og Herfølge Bibliotek slår igen dørene op til TorsdagsSalonen – en blandet, ambitiøs vifte af forfatterbesøg, musikalske indslag og små overraskelser.

BilledbogsKRAM til børn

Læseklubben for børn får besøg af Morten Dürr. Og i hele februar er der BilledbogsKRAM - en særlig Billedstrøm Pop-Up - hvor de 2-6-årige kan være med til at læse, tegne og få en bog som gave.

Vi glæder os over at slå dørene op til en ny arrangementssæson, hvor vi igen kan mødes om masser af fælles oplevelser for store og små, og vi glæder os til at se jer!

Du kan også finde vores arrangementer i den digitale kalender

Materialer