Gang i gården på Køge Bibliotek

11.08.22
I denne uge er der masser af gang i gården på Køge Bibliotek med alt fra salsadans til fællessang og jazz i verdensklasse. Kom og vær med!

Vi danser sammen, synger sammen, lytter sammen og griner sammen og hylder fællesskabet.

Program for Gang i gården

Mandag 15/8 kl. 10 slippes de indre lyster for salsaens hede rytmer løs, når morgenfriske Yanet Céspedes Scriver fyrer op for musikken og trinene. Dette varer til kl. 11.

Tirsdag 16/8 kl. 10 kommer senior-boybandet De Gæve Gutter Optimisterne og giver den gas med friske sange og godt humør. Det bliver helt unikt, når guitarist Jacob Nørrelund fra Køge Musikskole joiner boybandet. De spiller også en times tid.

Onsdag 17/8 kl. 10 bliver der læst op for børn og andre barnlige sjæle, når der fortælles om et egern, der er så glad for sit træ, at den gerne vil holde andre fra det.

Onsdag aften kl. 19 skal der både lyttes og synges, når tidligere højskoleforstander Birgitte Hansen fortæller og spiller klaver til arrangementet Fra Grundtvig til Kim Larsen.

Torsdag 18/8 kl. 10 fortsætter vi med fællessangene, når vores allesammens ven, Flemming, har fundet pianist og sanger, som spiller og synger for.

Fredag 19/8 om morgenen joiner biblioteket marchen March mod Ensomhed de første par kilometer, hvor vi beriger marchen med ord.

Fredag 19/8 kl. 16 får vi besøg af klovnen Tapé som vil underholde og lave spas.

Lørdag 20/8 kl. 11.30 slutter vi Gang i gården af med jazz i verdensklasse, når Emil de Waal, Gustaf Ljunggren og Jakob Anderskov fyrer den af.

Gang i gården-arrangementerne varmer op til og omkranser den store March mod Ensomhed den 19. august.

Hvert år udfører stifteren Patrick Cakirli March mod Ensomhed, hvor han vandrer 2.000 kilometer fra Nexø til Esbjerg. Patrick må ikke gå, medmindre han har følgeskab. På den måde bliver hans vandring symbol på vigtigheden af fællesskab i kampen mod ensomhed.

Læs mere om March mod Ensomhed

Alle aktiviteter foregår udendørs i gården foran Køge Bibliotek, men rykkes indenfor, hvis vejret ikke spiller.

Vi glæder os til at se jer!