Huskelisterne dur ikke ...
Huskelisterne dur ikke ...

Huskelisterne dur (ikke) ...

12.09.18
Vi har fået nogle henvendelser om, at huskelisten på den personlige konto i bibliotekssystemet ikke virker, som den skal. Det er lidt forskelligt, hvordan det opleves.

 

Opdatering 27. juli:

Der er fortsat problemer med huskelisterne, hvilket vi selvfølgelig beklager. Vores leverandør arbejder på at få løst det, så huskelisterne forhåbentlig kommer til at virke korrekt igen i løbet af efteråret.

Vi har desværre ikke mulighed for at gå ind i systemet og finde de huskelister, som ikke fungerer lige nu, men vi har en forventning om, at de fleste huskelister vil blive genskabt, når problemet er løst.

 

Opdatering 12. september:

Der er nu adgang til huskelisterne igen. Har du navnebeskyttelse eller samme navn som en anden låner, kan du opleve, at de forskellige lister bliver blandet sammen.

Ser du en besked som "Unable to retrieve some of the items on the list; the list may appear incomplete" eller "Missing item", er forklaringen muligvis, at vi ikke længere har det materiale, som du har tilføjet din liste. Vi har ikke mulighed for at finde ud af, hvilke materialer der eventuelt mangler på din liste.

Udviklerne af vores system arbejder fortsat på at løse de tilbageværende problemer. Vi kan desværre ikke sige noget om, hvor lang tid det vil tage.

 

Materialer