Guldalderens store stjerne H.C. Lumbye er også på programmet dette efterår.

Kom og vær med: Inspirerende efterår på bibliotekerne

03.09.20
KøgeBibliotekerne inviterer børn og voksne til et væld af aktiviteter på bibliotekerne i Køge, Borup og Herfølge. Efterårsprogrammet byder både på fordybelse, fællesskab og fascinerende oplevelser.

Børn og deres forældre kan besøge Villa Villakula, få gode teater- og koncert-oplevelser, komme til fællesspisning og højtlæsning, prøve kræfter med tech-laboratoriet, lytte til halloween-historier og meget mere. For de helt små er der babymotorik, babymassage og babytegns-workshop.

Efterårets foredragsprogram spænder bredt og kaster lys over så forskellige emner som skizofreni, c-vitamin, ordblindhed, tang, rumrejser samt børn og unges digitale virkelighed.

Musikelskere kan blive klogere på Elton John, The Who og H.C. Lumbye, fordybe sig i bibliotekets lytteklub og synge aftensang i en af Køge Kommunes smukke naturområder.

Hvis man trænger til at få rørt sig, skal bibliotekets efterårsvandringer og danse- og sanghold for seniorer nok få sat gang i både bentøj og hjerneceller.

Der er også tænkt på de kreative sjæle, som kan give sig i kast med solcelle-workshop, fremstilling af smykker med lys, strik og patchwork.

Og sidst men ikke mindst kan man opleve forfatterne Jens Blendstrup, Ib Michael, Peter Øvig Knudsen og Bo Tao Michaëlis dele ud af deres kærlighed til litteraturen.

Du kan finde alle efterårets aktiviteter i vores kalender ved at klikke her.