Med sundhedskort/lånerkort og pinkode kan du selv låse dig ind på biblioteket

Lås dig selv ind på Køge Bibliotek

21.12.19
Fra 2. januar udvides åbningstiderne på Køge Bibliotek når biblioteksbrugerne får adgang til biblioteket alle ugens syv dage.

Med lånerkort/sundhedskort og en pinkode kan man lukke sig ind på biblioteket udenfor den betjente åbningstid og benytte de mange faciliteter, det trådløse netværk, pc’er m.v. såvel som man kan låne og aflevere bøger, film og musik. – ”Vi har rigtig gode erfaringer med det selvbetjente bibliotekstilbud i Borup og Herfølge. Vi oplever at flere bruger biblioteket oftere og at folk passer på biblioteket i fællesskab. Derfor ser vi også frem til at give køgenserne samme muligheder” fortæller bibliotekschef Jytte Dahl.

Nye åbningstider

Køge Biblioteks selvbetjente åbningstider er søndag til torsdag kl. 7 til 22. Fredag og lørdag kl. 7 til 17. Fra nytår er den betjente åbningstid mandag til fredag kl. 10 til 17 og lørdag kl. 10 til 13. – ”Her vil vi forsat tilbyde biblioteksfaglig betjening, inspirere til læselyst og hjælpe den enkelte med at finde de rette materialer og informationer” lyder det fra Jytte Dahl.

Lås dig ind på biblioteket

Alle biblioteksbrugere over 15 år kan komme ind på biblioteket ved at scanne sit lånerkort/sundhedskort og taste sin pinkode ved hovedindgangen.  Børn under 15 år er velkomne ifølge med deres forældre. Det er ikke tilladt at lukke andre med ind på biblioteket.

 – ”Alle er velkomne til at komme i den betjente åbningstid og få demonstreret den automatiske adgangskontrol og vores selvbetjeningsautomater” fortæller Jytte Dahl, der oplyser at biblioteket er videoovervåget for at skabe tryghed og for at have mulighed for opfølgning ved evt. misbrug/hærværk af faciliteterne.