Nu skal du bære mundbind på biblioteket

28.10.20
Fra torsdag den 29. oktober skal du bære mundbind eller visir, når du besøger biblioteket. Du skal dog ikke bruge mundbind eller visir, når du sidder ned inde på biblioteket.

Det er vigtig, at vi passer på hinanden. Også i disse tider. En ting er dog sikkert: vi glæder os stadig til at se dig på biblioteket.

De skærpede restriktioner i forhold til at begrænse spredningen af Covid-19 indebærer dog nogle mindre ændringer, når du besøger og bruger biblioteket. Der vil forsat være adgang til bibliotekerne i både den betjente og den selvbetjente åbningstid på alle vores biblioteker. Vi forventer også at gennemføre alle vores arrangementer på forsvarlig vis. Og vi vil gøre vores bedste for at give dig masser af digital inspiration, så du kan få glæde af biblioteket uanset, om du besøger os på nettet eller ude i den virkelige verden.

 

Du skal bære mundbind, når du besøger biblioteket

Fra torsdag den 29. oktober 2020 skal både gæster og personale bære mundbind eller visir, når vi bevæger os rundt på biblioteket. Du behøver dog ikke at bære mundbind eller visir, når du sidder ned, mens du er på biblioteket.

 

Visse aktiviteter bliver begrænset til 10 personer

Når vi afholder aktiviteter, vil vi fortsat sørge for, at der er behørig afstand mellem deltagerne. Vi sikrer også, at vi ikke er flere deltagere, end hvad lokalets størrelse betinger. Ganske som hidtil.

Forsamlingsforbuddet på 10 personer vil gælde ved aktiviter, hvor deltagerne skal tale sammen i grupper eller bevæge sig rundt. Det kan fx være kulturvandringer eller læsekredse. Derfor kan du opleve at blive sat på venteliste, selv om du har været tilmeldt i lang tid. Vi håber, at du har forståelse for dette.

Vi vil forsøge at gentage aktiviteter i mindre hold i det omfang, som det er muligt. Du kan finde nærmere information om et specifikt arrangement her på vores hjemmeside.

 

Det generelle forsamlignspåbud på 10 personer

Forsamlingspåbuddet på 10 personer generelt gælder også på biblioteket. Er du en del af en gruppe, skal du derfor være opmærksom på, at I ikke samles i fx studiegrupper på mere end 10 personer.

Se de altid gældende retningslinjer for bibliotekernes håndtering af Covid-19 her: https://www.koegebib.dk/nyheder/nyt-om-biblioteket/forebyg-smitte-ogsaa-...

Vi glæder os til at se dig på biblioteket.

Tags