Ny hjemmeside på vej

06.06.24
Inden længe får KøgeBibliotekerne ny hjemmeside. Det glæder vi os meget til.

Lige nu er det planen, at den nye side går i luften i uge 26 - den sidste uge i juni.

Mere tidssvarende og nye funktioner

Hjemmeside-adressen forbliver den samme, men udseendemæssigt bliver det en ny og meget mere tidssvarende oplevelse, der venter forude.

Bl.a. får du et samlet overblik over dine fysiske og dine digitale lån på din brugerprofil.

Det er Danskernes Digitale Folkebibliotek, der står bag udviklingen af den nye hjemmesides opsætning, og udseendet og funktionaliteterne bliver meget mere ensartede og fælles for folkebibliotekerne i hele Danmark.

Smugkig hos de andre

Nogle af landets biblioteker er allerede gået i luften med deres nye sider, så hvis du vil have en fornemmelse af, hvordan det kommer til at tage sig ud, kan du tage et kig hos Aalborg, Faxe og Billund.

Bibliotekernes hjemmesider har haft samme udseende og funktioner i mange år, så det er på tide at sige tak for tro tjeneste til det gamle system og byde en ny hjemmeside velkommen.

Nogle ting på den nye side vil være lidt anderledes end den gamle, så måske skal du vænne dig lidt til at finde rundt, og måske vil der være funktioner, som ikke er helt på plads fra start - men der bliver arbejdet intenst både hos os og DDF på at få alt på skinner i den kommende tid.

Vi ser frem til at præsentere den nye side – og vi håber, at alle jer, der bruger den, bliver lige så glade for den, som vi er!