25 gode læseoplevelser udvalgt af Emma Arnfred

- Hvad er en god læseoplevelse for mig? Jeg har igennem mit snart 16 års lange liv stiftet bekendtskab med et utal af romantiske, humoristiske litterære værker - lige fra Anna og det franske kys til Shopaholic. Også Storfulde Højder og andre værker af Emily Brönte, Jane Austen og Thomas Hardy har fanget min opmærksomhed.

I så lang tid jeg kan huske, har en god læseoplevelse for mig været baseret på genren. Dog læste jeg her for nyligt Harry Potter-serien, og jeg måtte lægge mig fladt ned for J.K. Rowling og hendes fantastiske univers. Så måske var det ikke genren det hele handlede om alligevel? 

Jeg tror, at en god læseoplevelse for mig er et mere kompleks mix af en god historie, der er godt skrevet, og med en indlevelse der kan mærkes helt ud til selv de sidste sider. Jeg føler næsten, at man kan mærke når en historie betyder noget dybere for dens ophavsmand;-)

Alle nedestående bøger har alt hvad jeg kunne bede om i en bog. Bøgerne har alle lært mig noget, - bevidst eller ubevidst - og jeg tænker ofte tilbage på alle karakterene, og de oplevelser de skulle have givet mig. 

OM EMMA
Emma  går i 9. klasse på Søndre skole. Siden hun var med i børnebibliotekets bogklub ”MIX-klubben”, er hun fortsat med at anmelde bøger for unge. Anmeldelserne kan findes på flyers i bøgerne.

Emma Arnfred
Emma Arnfred
20.03.18