Noget der ligner TV-serien Ragnarok

Af Anonym (ikke efterprøvet)
14.07.20
Har du set fantasyserien Ragnarok på Netflix? Den kan vi anbefale til alle, der er vilde med nordisk mytologi, superhelte og en lille smule romantik.

 

Superkræfter som en nordisk gud

I serien opdager den store, ordblinde og lidt akavede Magne, at han kan lidt mere end almindelige mennesker kan.

Han får superkræfter, så han kan blandt andet forudsige vejret, kaste en hammer over 1,5 km og løbe 100 meter på 6,98 sekunder, og han bliver efterhånden overmenneskeligt stærk. Men han kan stadig ikke finde ud af, hvad denne pludselige forandring egentligt skyldes...

 

Klimaforandringer og akavet teenagekærlighed

Samtidig med Magnes udvikling bliver naturen forurenet af byens rigeste familie, familien Jutul, og deres fabrik. Folk i byen vender det blinde øje til, mens Magnes eneste ven Isolde kæmper for at dokumentere klimaforandringerne på YouTube.

Og så er der den smukke Gry, som Magne har et godt øje til. Men hun hænger desværre ud med skolens populære søskendepar Saxa og Fjor, der er en del af familien Jutul. Atmosfæren i byen og på gymnasiet bliver mere og mere mystisk, da Magne begynder at dykke ned i familien Jutuls bedrifter. Er de egentligt dem, de siger, de er? Og hvem er Magne selv?

 

Bøger, der ligner Ragnarok

Ragnarok er en unik kombination af high school-drama blandet med fantasy og nordisk mytologi - tilsat en teskefuld klimakamp.

Hvis du efter første sæson stadig er sulten efter mere, så er her nogle bøger, der minder om Ragnarok:

Tags
Materialer