3 tilgange til kærlighed

Af Anonym (ikke efterprøvet)
08.03.21
Dorte anbefaler 3 meget forskellige bøger om kærlighed lige fra Aggers dybt bevægende fortællinger om kærlighedsforhold over Kleypas' muntre stil til Dillons eftertænksomme bog.

Anbefalet af bibliotekar Dorte Raae Sørensen

 

Kærlighed

Anders Agger har sammen med fotografen Mingo Nørager skabt 20 fantastisk smukke fortællinger om kærlighed. Billederne understøtter på fineste vis fortællingerne, som er helt utrolig forskellige. Husk lige at se på forsidebilledet en ekstra gang. Det varede lidt, før jeg opdagede den lille detalje ved Agger. Selvfølgelig har der været fravalg for at få de bedste fortællinger, men jeg synes, at hele paletten er repræsenteret. Den sidste fortælling var for mig den stærkeste. Det er bestemt en bog, der er værd at være i selskab med.

 

Lady Cassandras valg

Selvom jeg synes, at Julia Quinn skriver godt, kan hun altså ikke komme helt op på siden af Kleypas. Her er det Tom Severin og lady Cassandra vi følger i Ravenel-serien 6. Man kan godt læse den uden forudgående kendskab til serien, men bogen bliver bare så meget sjovere ved at læse de foregående. Det, jeg bedst kan lide, er personbeskrivelsen. De lever og udvikler sig gennem bøgerne, så man hele tiden får lidt mere at vide. Skynd dig at finde sofahjørnet og kom i gang.

 

I medgang og modgang

Til min store glæde er der et kært gensyn med nogle af personerne fra Ensomme hjerter og herreløse hunde samt Mine 100 ting. Så jeg vil foreslå, at man starter der. Man kan sagtens læse den uden, men I medgang og modgang får en endnu større betydning med den viden i baghovedet. Ellers ligner forsiden jo en klar kærlighedshistorie med bryllup og det hele. Men tag ikke fejl, bryllupper fylder en del, men der er så meget andet og eftertænksomt om det at være menneske, begå fejl og turde stå ved fejlene i handlingen. Jeg slugte den med stor fornøjelse

Materialer