Romantik & familiehemmeligheder

Dorte anbefaler 3 romaner, der er rigtig fin underholdning fra første til sidste side.

 

Sommerfugleværelset af Lucinda Riley

Mens Riley skriver på 7. bind i De syv søstre-serien, får hun tid til at skrive andre enkeltstående titler. Den seneste er Sommerfugleværelset, som ikke er mindre medrivende end hendes øvrige bøger.

Her starter vi i 1943 sideløbende med 2006. I et hæsblæsende tempo foldes historien ud med vidunderlige kvinder, og deres barske skæbner. Denne gang er det 70-årige Posy, vi følger tæt i et fint kærlighedsforløb sideløbende med andre kvinder, som Posy møder på sin vej gennem livet. Jeg nød især, at kærlighedslivet er tidløst. En skøn roman og varmt anbefalelsesværdig.

 

Vintersøstre af Sarah Morgan

Når nu ikke vi har fået lov at få sne her i Danmark, er det da godt, bøgerne kan hjælpe os på vej. Titlen er dobbelttydig, både vinter og det noget kølige forhold mellem de 3 søstre.

Man følger på skift søstrene samt deres mor. Det kræver lidt tilvænning, for læsningen hakkes i stykker. Men selve handlingen er forrygende og man fanges ind næsten med det samme. Kan fint bruges, når man har læst Morton, Riley og alle de andre.

 

Mere at holde af Faith Andrews

En anderledes kærlighedsroman. Om at lære at elske sig selv, så man bliver i stand til at række ud og se kærligheden. Leni falder bogstavelig talt for en meget lækker mand, og det kommer der en fin fortælling ud af, også både morsom og tragikomisk. Forfatteren er alligevel meget tro over for sin hovedperson, og formår at vise, hvor svært det kan være at være anderledes.

Af Anonym (ikke efterprøvet)
12.03.20