Om Billedstrøm

Ud af en strøm af billeder, nysgerrige børn og voksne vokser en festival.

Billedstrøm - festival for visuelle fortællinger

Billedstrøm er en festival for visuel kultur, der ophøjer børns møde med billedfortællinger til at være noget helt særligt.

Billedstrøm - festival for visuelle fortællinger samler børnehavebørn, pædagoger og familier til en unik kulturbegivenhed, hvor man kan lege, drømme, udforske og sanse visuelle fortællinger.

Den primære målgruppe er 3-6 årige børn og deres voksne.

Formålet med Billedstrøm er at begejstre og inspirere børn og voksne til at beskæftige sig med visuelle fortællinger som genstand for læring, undren og vedvarende visuelle oplevelser. Store og små inviteres til at gå i dialog med et bredt udvalg af visuelle og kulturelle udtryksformer, hvor de skabende og undrende processer er omdrejningspunktet.

Festivalen løber af stablen i Køge centrum og skabes i samarbejde mellem KøgeBibliotekerne, daginstitutionsområdet i Køge Kommune samt eksterne samarbejdspartnere inden for kulturformidling bredt set.

Billedstrøm Konference - for alle, der arbejder med pædagogik, kunst- og litteraturformidling til børn

I relation til festivalen afvikles også en konference. Med en konference har festivalen et faglig afsæt og vil bidrage til udviklingen af visual literacy som begreb til dannelse, sprogstimulering, tidlig literacy, læring og udvikling af sociale kompetencer.

Du kan følge Billedstrøm på Facebook ved at klikke her

Fotos fra Billedstrøm 2021