Om Billedstrøm

Ud af en strøm af billeder, nysgerrige børn og voksne, vokser en festival. En festival for visuel kultur, der ophøjer børns møde med billedfortællinger til at være noget helt særlig.

Billedstrøm

 

Billedstrøm - festival for visuelle fortællinger samler børnehavebørn og pædagoger, børn og deres familier, til en unik kulturbegivenhed, hvor man kan lege, drømme, udforske og sanse visuelle fortællinger.  Den primære målgruppe er 3-6 årige og deres voksne

Formålet med Billedstrøm er at begejstre og inspirere børn og deres voksne til at beskæftige sig med visuelle fortællinger, som genstand for læring, undren og vedvarende visuelle oplevelser. Store og små inviteres til at gå i dialog med et bredt udvalg af visuelle kulturelle udtryksformer, der det skabende og undrende element, er omdrejningspunktet for formidlingens af dem.

Festivalen løber af stablen i Køge centrum og skabes i samarbejde mellem KøgeBibliotekerne og daginstitutionsområdet i Køge Kommune samt eksterne samarbejdspartner inden for kulturformidlingsområdet bredt set.

I relation til festivalen afvikles og en konference. Med en konference har festivalen et faglig afsæt, og vil bidrage til udviklingen af visual literacy som greb til dannelse, sprogstimulering, literacy, læring og udvikling af sociale kompetencer i lyset af visuelle fortællinger.


Du kan følge med på facebook ved at klikke her.