Stingray Qello

Adgang
Adgang hjemmefra
Nyd koncertoptagelser i god kvalitet med en lang række af de største musikere.

Stingray Qello tilbyder online adgang til mere end 1500 koncertfilm og musikdokumentarer.

Du kan nyde koncertoptagelser i høj opløsning med kunstnere som Bob Dylan, Ed Sheeran, Bob Marley, Lady Gaga, Queen, Pink Floyd, Beyoncé, Bruce Springsteen, Paul McCartney, David Bowie, Willy Nelson, Nirvana, Pavarotti, Elvis Presley og mange mange flere.

Hvis du opretter en personlig brugerprofil på siden, kan du bruge den til at logge dig ind via appen "Stingray Qello".

Kom godt i gang:

Du finder Qello Concerts på eReolen Global sammen med de engelsk-sprogede e-bøger og lydbøger..
Der er adgang via appen Libby, som kan downloades til din mobiltelefon fra AppStore og Google Play og der er også adgang på PC og Mac fra Libbys website..

På Libby vælger du Københavns Biblioteker i menuen og logger på med dit personnummer og pinkode som sædvanlig. Første gang får du så et "lånerkort", hvor du kan tilføje dit navn.

Du finder Qello Concerts i Libbys menu under punktet Extras. Du får en 7-dages adgangsperiode, der giver dig fuld adgang til indholdet fra Qello Concerts. Når din adgangsperiode udløber, kan du vende tilbage til Libby for at få en ny.

Klik på hjerte-ikonet under en video eller ud for et enkelt track for at tilføje den til dine favoritter (Favorite section.) Klik på + ikonet ud for et enkelt track for at oprette en setlist.

Der er mulighed for at chromecaste videoerne til dit TV. Klik på cast-ikonet nederst i højre hjørne, når videoen spiller.

Spørgsmål? Få hjælp i Qello Concerts FAQ

Læs mere om Libby appen på vores side