Man kan selv bage sig igennem historien fra de første bønders emmerbrød 3.700 før vor tidsregning, over Egtvedpigens æbleciderbrød og middelalderens skonrogger af rugsigtebrød til Madam Mangors første wienerbrød i form af tekage
Se hvor materialet er
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emnetal
64.12
Beskrivelse
Indhold: De første bønder ; Kornet ; Brødet og bagningen ; De vigtigste ingredienser til et godt brød ; Stenalderen ; Bronzealderen ; Jernalder ; Vikingetid ; Middelalderen ; Renæssancen ; Barokken ; Oplysningstiden ; Guldalderen ; Industrialismen ; Det tyvende århundrede
ISBN
9788702118049
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2011)
Omfang
137 sider
Forlag
Gyldendal
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Politiken, 2011-12-11
Politiken, 2011-12-11Lektørudtalelse
Fin bog om det danske brøds kulturhistorie, ledsaget af opskrifter med indbydende illustrationer