Mere end 50 opskrifter på middagsretter, brød, salater mm. med vilde vækster fra Nationalpark Thy. Hver ingrediens er beskrevet med fakta og kulturhistorie. Med kort over bålpladser i nationalparken, hvor retterne i feltkogebogen kan tilberedes
Se hvor materialet er
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.17
Beskrivelse
Indhold: Vilde planter (Brændenælde, skvalderkål og mælkebøtte ; Sødskærm ; Strandvejbred ; Urtesalt med vilde planter ; Skovsyre ; Grydebrød med vilde planter ; Ramsløg ; Gederams ; Ost med vilde planter ; Hyld ; Blomstersirup og andet sødt ; Vilde roser ; Tusindfryd ; Salater af vilde planter) ; Dyr og fisk (Vildt ; Får og kreaturer ; Fisk ; Bier og honning) ; Friske bær (Mosebølle ; Tranebær ; Havtorn) ; Svampe (Kantareller ; Karl Johan) ; Snapse
ISBN
9788788945409
Udgave
1. oplag (2014)
Omfang
90 sider
Forlag
Museum Thy
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Nu er det tid til at plukke svampe
Netop nu bugner skovene og markerne med lækre spiselige svampe.Læs mere
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Bogen giver et godt overblik over de mange lækre råvarer, kendte som oversete. Opskrifterne er ukomplicerede og kan laves over bål af erfarne friluftsmennesker. Bogen er robust og kan tåle en tur i felten. Den er illustreret med autentiske fotografier, der fint sælger ideen om skovtur og mad over bål, selv om enkelte er lidt uskarpe