72 opskrifter på billig og sund mad, der tager udgangspunkt i årstidens råvarer, og som, ved at udnytte råvarer og rester, begrænser madspild
Emner
madlavning
Detaljer om materialet
Type
Ebog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.1
Bidrag af
Beskrivelse
Downloades i EPUB-format
ISBN
9788793338647
Udgave
1. udgave
Omfang
150 sider
Forlag
Aronsen
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Flere af opskrifterne er virkelig lækre og fotografierne giver lyst til at gå i gang med tilberedningen. Som et minus må bemærkes, at råvarerne ikke altid tager hensyn til årstiden, men bortset fra det, er det en anbefalelsesværdig bog med god inspiration til, hvordan man laver bæredygtig og relativ billig mad
Forlagets beskrivelse
Forlagets beskrivelse af: Mæt på budget af Sebastian Randrup
Kendt fra Go' morgen Danmark...