Om biblioteket

Velkommen til vores nye hjemmeside!

KøgeBibliotekernes hjemmeside har fået en opfriskning. Læs mere om alt det nye her.

Af Redaktionen

Screenshots af KøgeBibliotekernes nye hjemmeside

Webadressen er den samme som altid, men udseendet er nyt, og der er kommet nye funktioner, som vi håber, du bliver glad for.

Overblik over lån på ny måde

Hvis du logger ind på hjemmesiden, kommer du til en overbliksside, der hurtigt giver dig en status på dine lån og reserveringer.

Klikker du ind på 'Lån' under din brugerprofil, får du et overblik over antallet af dage til du skal aflevere, og du kan nemt se om det er muligt at forny et lån, eller om det er reserveret af en anden låner. 

Siden viser nu også digitale lån.

Søgninger

Når du skal søge, kan du foretage en hurtig søgning i søgefeltet øverst.

Hvis du vil have flere muligheder, så klik på pilen ved siden af forstørrelsesglasset og vælg 'Avanceret søgning'. Det giver en masse muligheder for at indsnævre og præcisere din søgning.

Huskeliste - tryk på hjertet

Det er også blevet let at føje materialer til din huskeliste - bare klik på hjertet ved dem.

Du kan altid nemt tilgå din huskeliste ved at klikke på hjerte-ikonet øverst oppe på siden, når du er logget ind.

Huskelisten går på tværs af forskellige bibliotekers hjemmesider – hvis du fx er låner i flere kommuner – og i appen Biblioteket. På den måde har du altid din fulde huskeliste ved hånden.

Prøv det nye af

Det er Det Digitale Folkebibliotek, der står bag den nye hjemmesides opsætning og design, som er fælles for folkebibliotekerne på tværs af Danmark.

Nogle ting vil være lidt anderledes end på den gamle side, så måske skal du lige vænne dig til at finde rundt. Det kan også være, at du støder på noget, der ikke er helt på plads fra start. Vi garanterer, at der bliver arbejdet intenst både hos DDF og hos os på at få alt på skinner i den kommende tid.

Hvis noget driller, så husk at du også kan søge, reservere og se din brugerprofil i appen Biblioteket.

Vi håber, du bliver så lige så glad for den nye side, som vi er!