Selvbetjent bibliotek

Kl. 7 – 23 alle dage året rundt er der åbent på biblioteket i Borup og Herfølge. Du låser dig bare ind på biblioteket med dit lånerkort eller sundhedskort og pinkode, hvis du vil på biblioteket uden for normal åbningstid.

Borgere med lånerkort eller sundhedskort og pinkode kan ”låse” sig ind på biblioteket, når det passer dem. Vi kalder det for Selvbetjent Bibliotek. Det vil sige, at bibliotekets brugere kan betjene sig selv udenfor normal åbningstid via computere og automater til lån og aflevering. Man kan sætte sig tilrette i de dybe stole med avisen og en stak tidsskrifter.  Eller man kan bruge bibliotekets computere og det trådløse internet.

Benyttelse af "selvbetjent bibliotek"

 

Lokalt samlingspunkt

Det er et vigtigt mål for biblioteket, at det er et kulturelt samlingspunkt og lokalt mødested for store såvel som små. Derfor vil biblioteket fortsætte med at præsentere aktuelle foredrag og vise børneteater, og det bliver nu muligt for lokale foreninger, læseklubber m.v. at benytte biblioteksrummet til arrangementer og møder.  

 

Sådan får du adgang til Selvbetjent Bibliotek

For at benytte Selvbetjent Bibliotek gælder særlige betingelser. Du låser dig ind med dit lånerkort eller sygesikringsbevis og den pinkode, som du har til KøgeBibliotekerne. Du må ikke lade andre end dine børn gå med ind.

Du er velkommen til at komme i den betjente åbningstid og få demonstreret den automatiske adgangskontrol og selvbetjeningsautomaten.

 

Betjent åbningstid

Der er mulighed for at blive betjent af personalet på følgende tidspunkter (undtagen herfra er dog helligdage, 1. maj og grundlovsdag, som er lukkedage) :

Borup

Mandag: 13 - 20

Tirsdag: 13 - 17

Onsdag: 10 - 17

Torsdag: 13 - 17

Fredag: 13 - 17

Lørdag: 10 - 14

 

Herfølge

Mandag: 14 - 17

Tirsdag: 10 - 13

Onsdag: 14 - 17

Torsdag: 14 - 20

Fredag: 10 - 13

Lørdag: 10 - 13