Selvbetjent bibliotek

Hvis du er oprettet som låner ved KøgeBibliotekerne, kan du benytte biblioteket uden for den betjente åbningstid:

Kl. 7 – 22 søndag - torsdag og kl. 7 - 17 fredag - lørdag året rundt er der åbent på biblioteket i Borup, Herfølge og Køge.

Du låser dig bare ind på biblioteket med dit lånerkort eller sundhedskort og pinkode, hvis du vil på biblioteket uden for normal åbningstid.

Vi kalder det for Selvbetjent Bibliotek. Det vil sige, at bibliotekets brugere kan betjene sig selv uden for normal åbningstid via computere og automater til lån og aflevering.

Man kan sætte sig tilrette i de dybe stole med avisen og en stak tidsskrifter.  Eller man kan bruge bibliotekets computere og det trådløse internet.

For at benytte selvbetjent bibliotek skal man være fyldt 15 år.

 

Sådan får du adgang til Selvbetjent Bibliotek

For at benytte Selvbetjent Bibliotek gælder særlige betingelser. Du låser dig ind med dit lånerkort eller sundhedskort og den pinkode, som du har til KøgeBibliotekerne. Du må ikke lade andre end dine børn gå med ind.

Du er velkommen til at komme i den betjente åbningstid og få demonstreret den automatiske adgangskontrol og selvbetjeningsautomaten.

Betjent åbningstid

Der er mulighed for at blive betjent af personalet på hverdage og lørdage. Undtagen herfra er dog helligdage og grundlovsdag, som er lukkedage. 1. maj lukker vi kl. 12.

Du kan se, hvornår der er personale til stede under vores åbningstider.