Om dette arrangement

Tid
16:00 - 19:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For unge og voksne
Musik

Fredagsbar

31.05.24
Der er livemusik, Dj´s og sommerdrinks på KØS´ forplads, når KøgeBibliotekerne, KØS Museum for kunst i det offentlige rum og Tapperiet holder fredagsbar.

Sving forbi museets forplads, nyd en drink i solen, og vær med til at fejre, at det er fredag- og at kultur er noget, vi deler med hinanden. 
 

Kl. 16:00 – Tim Andresen (DJ-set)

Musiker, producer og DJ, med mere end 250 produktioner bag sig på nogle af verdens førende pladeselskaber indenfor elektronisk musik. Han har remixet for kendte og mindre kendte artister lige fra Fatboy Slim til danske Infernal. Tim står også bag de to pladeselskaber ’What Happens’ og ’Savoir Faire Musique’, og er ansvarlig for Danmarks længst kørende månedlige klubaften ’What Happens’ på Culture Box i København. Med en international karriere, der har bragt ham rundt til alle verdenshjørner, har Tim Andresen for længst etableret sit navn som en af landets førende DJs.

Kl. 17:45 – Ida Lilja (Live: Vokalbåret elektronisk popmusik)

Sanger, sangskriver og producer, der serverer overraskende, gedigne ørehængere, der er alt andet end bange af sig! Et resultat af sammensmeltningen mellem et ærligt, menneskeligt tekstunivers og vokalbåret elektronisk popmusik, der med sin punkede intensitet nægter at stå stille. 
Der er noget på hjerte og noget spil, når Ida Lilja inviterer til at spejle sig og finde styrke i vores sårbarhed.

Det vi andre ellers går og gemmer på, bringes frem i lyset og på den måde består sangene som kamp-knytnæve for mentalt helbred.

Kl. 18:15 – Lauge Heebøll (DJ-set)

Tidligere drivkraft i indie-rockbandet Silque, gør sig nu bemærket på den danske musikscene som en spændende ny elektronisk soloartist. Til Fredagsbaren på KØS leverer han et DJ-sæt, der smelter downtempo og electronic ambient sammen i en blanding mellem egne og andres produktioner. Lauge's musikalske nysgerrighed manifesterer sig i markante tværæstetiske samarbejder, senest gennem projektet Ripe Body i samarbejde med danseren Ruth Rebekka Hansen, som kan opleves på dette års Roskilde Festival. Lauge Heebøll har udgivet tre singler og udgiver senere på året sit debutalbum.

Drinks og snacks

KØS Café serverer friske drinks under hele arrangementet, og det vil også være muligt at købe CLIMAVORE-snacks. 

Det er gratis at deltage og kræver ikke tilmelding. I tilfælde af regn rykker vi indendørs.
 
Vi glæder os til at se jer til en festlig og hyggelig stund på KØS forplads!