Lene Brandt og Trio Sono. Foto: Dmitri Golovanov
Lene Brandt og Trio Sono. Foto: Dmitri Golovanov

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
150 kr. (halv pris for unge under 26 år)
Lokalitet
Teaterbygningen
Bag Haverne 1
4600 Køge
Arrangører
Målgruppe
For unge og voksne
Musik

MikroFonen: Blixen og musikken - En fortælling i ord og toner

10.04.24
Bliv klogere på musikken i Karen Blixens liv og forfatterskab, og nyd strygerensemblet Trio Sono fremføre højdepunkterne fra den ekstraordinære forfatters pladesamling.

Lene Brandt fortæller, hvordan musikken har haft betydning for Karen Blixens liv og forfatterskab.

Trio Sono væver tonerne fra Blixens yndlingskomponister ind i fortællingen med afsæt i Blixens store pladesamling, hvormed de mange referencer til musik i både breve og forfatterskab bliver levendegjort.

Karen Blixen voksede op i en familie, der elskede at samle sig om sang, violinspil og klaver. Musikken bar hun med sig ind i sit voksne liv, og hendes forfatterskab kom til at bære præg af hendes særlige sans for toner, stemmer og melodier.

Trio Sono mødte hinanden i DR Symfoniorkestret i 2010. Strygertrioen har siden spillet utallige koncerter i kammermusikforeninger, kirker og på festivaler.

Lene Brandt er museumsguide og har været tilknyttet Karen Blixen Museum Rungstedlund i mere end 10 år. Hun er en entusiastisk og indlevende formidler, hvis viden om Blixen spænder bredt.

!SCENESAT - klassisk musik i samspil med andre kunstformer

Arrangeret i samarbejde med  festivalen ’!scenesat’. Du kan læse mere om festivalen og købe partoutbilletter til alle arrangementerne her.
 

MikroFonen – ord om musik

Præsenteres af MikroFonen; et samarbejde mellem Køge Musikskole, Teaterbygningen og KøgeBibliotekerne. MikroFonens arrangementer er støttet af Køge Kommunes Kulturpulje.