Illustration: Midjourney / AI
Illustration: Midjourney / AI

Om dette arrangement

Tid
16:30 - 18:30
Pris
50 kr.
Bibliotek
Målgruppe
For unge og voksne
Workshop

Workshop: Kreativ med kunstig intelligens

29.04.24
Interesserer du dig for at skrive tekster eller kreere billeder? Er du nysgerrig på, om kunstig intelligens kan hjælpe dig til at blive mere kreativ? Så kom til workshop med interaktionsdesigner, programmør og kunstner Andreas Refsgaard.

Vi skal afprøve forskellige værktøjer, der kan udvikle din tekst- eller billedproduktion. Andreas fortæller også om, hvordan han selv bruger kunstig intelligens i sit arbejde.

Vi har fokus på kreativitet og på de nye og overraskende muligheder, kunstig intelligens giver, når man vil udforske og udfordre billeder og tekst. Vi kommer ikke nærmere ind på teknikken bag, og du behøver ingen forudgående teknisk viden for at deltage.

Det praktiske

For at sikre den bedste oplevelse, anbefaler vi, at du medbringer en nyere bærbar computer med en opdateret Google Chrome internetbrowser. Biblioteket har en håndfuld bærbare computere til rådighed på dagen, men i så fald kan man blive nødt til at dele med en anden deltager.

Målgruppe

Unge fra 15+ og voksne, der går op i den teknologiske udvikling og gerne vil blive klogere på de værktøjer, der hele tiden bliver tilgængelige.

Om Andreas Refsgaard

Digital kunstner med en kreativ tilgang til kunstig intelligens. Andreas Refsgaard har undervist på Aarhus Universitet, Massachusetts Institute of Technology (MIT), Pratt Institute, Kolding Designskole, Design Academy Eindhoven, Kunstakademiets Arkitektskole m.m.

Du kan læse mere om Andreas' arbejde her

 Nima Hajarzadeh.

Andreas Refsgaard. Foto: Nima Hajarzadeh.

Materialer