Har du hentet den nyeste app til eReolen?
Har du hentet den nyeste app til eReolen?

Nyt om eReolens app

27.12.18
Har du hentet den nyeste app til eReolen?

Rigtig mange af jer har allerede hentet eReolens nye app til iOS, og den er heldigvis blevet taget godt imod. Der har som forventet været nogle småfejl og børnesygdomme som fx problemer med visning af huskelisten. I App Store ligger der nu en ny opdatering, som burde løse dette problem samt en række andre småfejl. Oplever du stadig fejl efter at have hentet den nye opdatering, er du meget velkommen til at henvende dig til eReolens support, som er på pinden - også mellem jul og nytår. 

 

Den gamle app lukker 

I uge 1 i 2019 lukker den gamle eReolen app til iOS, og derefter kan du ikke bruge den længere. Du kan heller ikke hente den i App Store. Efter uge 1 vil det kun være muligt at benytte den nye app.

Har du iOS med version 7 af styresystemet, kan du desværre ikke benytte den nye app. Minimumskravet for den nye eReolen app er version 9.3.5 af iOS. Kan du ikke længere benytte eReolens iOS app, kan du i stedet anvende eReolens hjemmeside, der har responsivt design. Det betyder, at hjemmesiden tilpasser sig mobile enheder.

 

Nyt til Android-brugere

Det er naturligvis fortsat muligt at anvende den gamle Android app efter nytår indtil den nye Adroid-app er oppe at køre. 

Udviklingen af den nye Android-app er i fuld gang,. Vi forventer, at der kommer en ny udgave af Android-appen i starten af 2019. Det vil stadig være muligt at anvende den gamle Android-app i en periode efter, at den nye er lanceret.

 

Nye funktionaliteter til læsning og lytning

eReolen er i fuld gang med at forbedre den lydbogsafspiller og ebogslæser, der ligger indbygget i app'en. De nye funktionaliteter vil være klar i starten af 2019 og dukker automatisk op i begge apps via en opdatering.

 

FAQ og tekniske krav

Du kan finde svar på spørgsmål om den nye app i eReolens FAQ og Tekniske krav på hjemmesiden. FAQ’en er også synlig i appens menu under ”Hjælp".

 

 

Tags