RB Digital
RB Digital

RB Digital

23.01.18
Engelske magasiner om hobby, livsstil, sport og musik. Her kan du låne blade som Country Living, Men's Fitness, Rolling Stone og Elle.

I RB Digital finder du populære udenlandske magasiner om fx foto, it, mode, økonomi, boligindretning og alverdens hobbyer. Her er magasiner, som er både dyre og svære at finde i kioskerne.

Magasinerne vil være synlige i RB digital længe før, at du kan købe dem i de danske kiosker.

Når du har fundet dine yndlingsmagasiner er det nemt at angive, at du gerne vil have en e-mail næste gang det nye nummer udkommer.

 

Sådan kommer du i gang med at bruge RB Digital

Du kan bruge RB Digital hjemmefra, hvis du bor i Køge Kommune og er oprettet som låner hos et af bibliotekerne i Køge Kommune.

Kontakt os gerne, hvis du har brug for hjælp til at komme i gang med at bruge RB Digital.

 

Vejledning

  • Klik på vores link til RB Digital. Her skal du logge dig ind med dit cpr-nummer og den pinkode, som du plejer at bruge, når du låner hos os. Er du ikke oprettet som låner, kan du gøre det her på vores hjemmeside, hvis du har NemId.
  • Opret en profil på RB Digital.  Det gør du ved at klikke på "Create account" og udfylde felterne.
  • Log ind på din konto hos RB Digital med dit mailadresse og kodeord. Du kan bruge RB Digitals hjemmeside på din computer, eller du kan downloade en app til din smartphone eller tablet.
  • Herefter kan du vælge de magasiner, som du gerne vil låne.
  • Hvis du ønsker det, kan du få en mail, når der udkommer et nyt magasin, som du gerne vil læse.
  • I app'en kan du aflevere magasinerne igen. Det kan du gøre, hvis du gerne vil spare plads på din smartphone eller tablet. Men du behøver ikke at bekymre dig om at huske afleveringsfrister, lige som når du låner fysiske materialer, for der er ingen risiko for bøder.

Vi hjælper dig meget gerne, hvis du har problemer med at bruge RB Digital. Bare spørg os næste gang, du er på biblioteket.