Gå til hovedindhold
Låner- eller cpr-nummer
*
Pinkode
*
Bestil ny adgangskode
KøgeBibliotekerne
Nyheder og inspiration
Arrangementer
eBiblioteket
Børn
Skole og studie
Bliv låner
Kontakt
Søg
Choose search category
Søg i alle
Søg på hjemmesiden
Søg i Bøger (skønlitteratur)
Søg i Bøger (faglitteratur)
Søg i Tidsskrifter
Søg i Ebøger (sprog: dansk)
Søg i Ebøger (andre sprog)
Søg i Lydbøger
Søg i Artikler
Søg i Film/DVD/Bluray/VHS
Søg i CD
Søg i Noder
Søg i Spil
Søg i Tegneserier
Avisartikel
Den gamle grød er blevet moderne : Risengrød på tre måder
Af
Louise Højmark
(2017)
Læs artikel
Grød er simpelt at lave, uafhængigt af sæson, og en ret, vi har spist i Danmark i mange tusinde år, og efter en mindre populær periode i kølvandet på 2. Verdenskrig har den nu fundet sin vej tilbage - ikke bare ved juletid, men året rundt
Emner
grød
historie
risengrød
Detaljer om materialet
Type
Avisartikel
Format
illustreret
Findes i
Jyllands-posten, 2017-11-30
0109-1182
Sprog
dansk
Emneord
grød
,
historie
,
risengrød
Emnetal
64.17
Omfang
Juleguide (østudgave), s. 44-46
Målgruppe
gymnasieniveau
alment niveau
voksenmaterialer