Lær om god, professionel samtaleskik
Lær om god, professionel samtaleskik

Om dette arrangement

Tid
18:00 - 19:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For voksne
Foredrag & debat

Hvad er god professionel samtaleskik?

18.09.19
Et uundværligt foredrag for dig, der arbejder med mennesker.

Malene Akpuaka Brandt Andersen holder sit foredrag på biblioteket.

Find billetter her

En god samtale

Du fortjener at vide meget mere om, hvordan dine samtaler i PRAKSIS bedst skaber resultater, og hvordan du kan bruge dine samtaler som et fagligt værktøj, når du arbejder med mennesker. 

Alt for mange professionelle står alene, når de skal beslutte, hvordan deres samtaler skal foregå - og alt for ofte er der ikke viden nok til at træffe gode beslutninger.

Samtalen er et afgørende værktøj, når du arbejder med mennesker, og hverken du eller de mennesker, du arbejder med, kan være tjent med at du bare “gør noget”.

Du skal vide, hvad du gør og hvorfor!

Vid hvad du vil, og hvordan samtalen kan hjælpe dig!

I foredraget får du fokus på, hvordan du kan holde samtaler, der lader dig nå de mål, du sætter dig. Hvorfor er den gode professionelle samtale vigtig? Hvad ér en god samtale? Hvad skal den indeholde? Og hvordan sørger du for at være i stand til at holde den gode professionelle samtale?

I foredraget kommer vi også ind på, hvordan du bedst styrker andre menneskers indre motivation.

Om foredragsholderen 

Engagementet i den gode professionelle samtale er helt i top hos Malene Akpuaka Brandt Andersen. Som foredragsholder, underviser og debattør helmer hun ikke, før de professionelle samtalers niveau er steget.

Malenes samtalebaggrund har hun fra sin praksis med samtaler og i høj grad også fra metoden Den Motiverende Samtale, som hun underviser i.

Hun er uddannet i folkesundhedsvidenskab men er allermest optaget af praksis. Derude hvor bare et lille ord kan gøre en forskel.

Malene leverer altid levende foredrag med inspiration og historier fra sit arbejdsliv som sagsbehandler, mentor, støttekontaktperson og underviser.

Brug biblioteket året rundt til dine aktiviteter og arrangementer

Vi opfordrer lokale borgere, grupper og foreninger til at bruge biblioteket til åbne aktiviteter og arrangementer, og vi hører gerne, hvis du har en idé til en aktivitet, som er til gavn og glæde for vores lokalsamfund. Skriv til os på koegebib.@koege.dk