Kød
Kød

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
50 Kr
Target
For voksne
Bestil billet(ter)
Foredrag & debat

Tænkepauser om KØD - UDSAT til 2019

13.11.18
Ny dato følger

De fleste af os elsker kød, og bare tanken om fedtdryppende steaks får munden til at løbe i vand. Men kød er ikke så uskyldig en næringskilde, som supermarkederne gerne vil bilde os ind. Millioner af dyr får hver dag en boltpistol for panden og en tur gennem kødhakkeren for at tilfredsstille vores kødelige lyster, og spørgsmålet om frikadeller eller ej bringer altid blodet i kog hos gud og hvermand. Det er vist på tide, at Jonatan Leer, kødæder med samvittighedskvaler og forfatter til Tænkepausen Kød, giver os ren besked om, hvad det er ved kødet, der får safterne til at stige.

Tænkepauser øger risikoen for at blive klogere

Tænkepauser er både en bogserie, udgivet at Aarhus Universitetsforlag, og en foredragsrække med nogle af landets klogeste hoveder.
Det er tydeligt at se, at forskerne brænder for deres fag - og for at formidle deres viden til et publikum.

Vi har været vært for disse populære foredrag siden 2015.
Hele Tænkepauser-serien kan downlånes på eReolen.dk som ebog og som netlydbog. 


Find TÆNKEPAUSERNE her
Med i billetprisen får du bogen Kød. Hvis du vil læse den inden foredraget, kan du hente dit eksemplar på bibliotekerne i Herfølge og Køge.