Kat på tag

Om dette arrangement

Bibliotek
Tid
15:00 - 16:30
Pris
0 Kr
Lokalitet
Danmark
Target
For voksne
Tickets
Billetsalg lukket
Foredrag & debat

Videncafé om katte

13.06.18
Kattepatruljen er en ny forening i Køge, hvis mål er at hjælpe katte i nød.

Foreningen bygger på frivillighed, og er startet af Hans Olsen.

Denne eftermiddag fortæller Hans Olsen om arbejdet i Kattepatruljen og fællesskabet med katte som omdrejningspunkt.

Det er hans store personlige interesse for katte og hans passion for deres velvære, som er grunden til at foreningen findes i dag.
Hans Olsen vil fortælle sin egen historie; hvordan og hvorfor han har tog initiativ til Kattepatruljen, og så vil han tage fat i emnet: Herreløse kattes forhold i Danmark.

Hans' historie er både blevet fortalt i Go'morgen Danmark og i Dagbladet Køge, og nu kommer han til Køge Bibliotek for at dele sin interesse for katte med andre. 

Om Hans Olsen

 "Kattehviskeren i Køge" er en lokal ildsjæl. Med en baggrund i udvikling af computerspil, virker det måske ikke oplagt, man Hans Olsen har altid haft en stor kærlighed til katte ... og husvilde katte har altid kunne finde vej til hans dør.

Videncaféen

Her deler lokale personer ud af deres viden og erfaringer. En viden de har erhvervet gennem deres profession, deres passion eller gennem et usædvanligt livsforløb. I syv år har Videncaféen sat spot på den store mængde viden, der eksisterer blandt borgerne i Køge Kommune. Alle er velkomne til at deltage i Videncaféen. Vær sikker på en stol - tilmeld dig.

Del din viden

Har du en viden eller en erfaring, du gerne vil dele med os andre i en Videncafé, hører vi gerne fra dig. Skriv til fakta@koege.dk eller ring på tlf. 5667 2885.

 

 

 

Tags