Forside: Bliv hvis du kan, rejs hvis du må

Om dette arrangement

Tid
14:00 - 15:30
Pris
25 kr.
Bibliotek
Target
For voksne
Litteratur

Bibliotekets læseklubber - eftermiddagsklubben i Køge

22.06.20
Tag plads i vores læseklub og vær med til at tale om bøger. Vi læser interessante, gode og berømte såvel som ukendte, mærkelige og tankevækkende bøger. Ganske enkelt bøger, der er værd at tale om.

Vores læseklubber er for alle, der har lyst til at læse og tale om bøger sammen med andre.

Vi, bibliotekarer, er værter på skift og styrer samtalen om månedens bog med de svinkeærinder og sidekorridorer, der kendetegner gode samtaler.

Junis bog

’Bliv hvis du kan, rejs hvis du må’ af Helga Flatland, 2015

”Den stille desperation og undergangstemaet gør i den grad indtryk på læseren, og det er en gennemarbejdet og vedkommende roman, som er svær at lægge væk. Først efter at have læst hele bogen forstår man, hvordan og hvorledes tingene hænger sammen, og man får næsten lyst til at begynde forfra trods melankolien og den ubærlige sorg og smerte” (fra lektørudtalelsen)

Din vært er Susanne Lund Mikkelsen

Sådan deltager du

Du tilmelder dig her på siden. En måned før mødedatoen kan du hente et eksemplar af månedens bog på biblioteket. Vi forsøger at skaffe bogen til alle deltagere, men på grund af den særlige situation med corona kan det være, at du i stedet må låne bogen digitalt på eReolen.

Læseklubben bliver afholdt på normal vis, hvis statsministeren åbner mere op for aktiviteter fra den 8. juni. Ellers vil læseklubben blive afholdt digitalt, hvor vi sidder hjemme hos os selv og mødes i et forum på internettet.

Skriv til susanne.lund.mikkelsen@koege.dk, hvis du har spørgsmål til denne læseklub.

Materialer