Lær fermentering med Casper Jørgensen
Lær fermentering med Casper Jørgensen

Om dette arrangement

Tid
15:00 - 16:00
Pris
25 Kr
Bibliotek
Target
For voksne
Bestil billet(ter)
Workshop

Sauerkraut eller kimchi?

26.04.19
Lær fermentering på en time.

Vi har inviteret kokken Casper Jørgensen til at stå for en lille workshop, hvor du lærer at starte en fermentering.

Hvad er fermentering?

Ordet ”fermentering” betyder ”at gære” og er en kemisk proces, der er brugt verden over til konservering af fødevarer, ex. den tyske sauerkraut og den koreanske kimchi.

Fermentering er enormt sundt og har gode effekter på vores tarmflora. Fermenterer du grønsager får du sprødhed og spændende smagsoplevelser.

Medbring beholder af glas, porcelæn eller stentøj. Sørg for det har et lufttæt låg.

Vi har hvidkål, kinakål, kinaradiser og krydderier.

OBS: Begrænset pladser!

Maden mellem os

I ‘Maden mellem os’ kaster DR og Danmarks Biblioteker sig over den madkultur og de sociale koder, som knytter sig til hvem, hvad, hvor og hvordan vi spiser sammen.

DR vil i sin ende trække en fed streg ned gennem det mad- og kulturlandskab, som vi tror, vi kender; mens der ude på landets biblioteker dykkes ned i måltidets betydning som samlingspunkt for kultur, litteratur - og samtalen mellem dig og mig.

Tags

Materialer