Forfatter og illustrator: Jakob Martin Strid

Mens du venter på bussen

04.04.24
Venter du også på, at det bliver din tur til at låne Jakob Martin Strids meget omtalte bog ”Den fantastiske bus"? Se her hvad I kan læse i mellemtiden af smukke og fantastiske bøger.

Den fantastiske bus har været længe ventet.

Både fordi Jakob Martin Strid har skrevet og tegnet på den igennem flere år. Men også fordi bogen er lavet på en helt særlig måde – håndsyet i ryggen i Tyskland, så forlaget har ikke kunnet følge med, når bogen blev revet ned af hylderne  og var udsolgt.

En ny klassiker

Men nu er den her endelig – og sikke en bog!

Tag med på den fantastiske rejse for at redde lille Timo, der er alvorligt syg. Hans venner tager ham med til sagnlandet Balanka, for at finde en blomst med helbredende kræfter, som en myte fortæller om.

Undervejs kan I gå på opdagelse i de fantastisk detaljerede billeder, som kendetegner Jakob Martin Strids illustrationer. Vi har fået en ny klassiker.

Bogen har allerede muligheden for at vinde sin første pris, da den er nomineret til Læsernes bogpris

Tips til ventetiden

Der er stadig lang reserveringskø på Den fantastiske bus, men I kan være heldige, at finde den på hylden som 14-dages lån.

Mens I venter, er her et par forslag til andre læseoplevelser, der er helt anderledes end Den fantastiske bus, men smukke og fantastiske bøger.

Materialer