3 hyggelige læseoplevelser anbefalet af Dorte

Her er både underholdning, romantik, store følelser og god stemning.

 

Domenica De Rosa: Villa Serenas hemmelighed 48140343

Skøn læsning til alle der holder af Riley og Morton. Ganske vist er der ikke to tidsspor, men alligevel flettes fortid sammen med nutiden på en ganske uventet måde. Det gælder både for Emily, hendes børn og borgerne i Monte Albano, en fiktiv by i Toscana.

Selv den mest grå danske regnvejrsdag må vige for den toscanske sol, som De Rosa skriver om. Personerne følges til dørs, selv om man altid har lyst til at høre mere, når bogen er slut.

 

Sarah Morgan: Sommer i Paris 48148085

At tilbringe sommeren i Paris lyder fantastisk, men både Grace og Audrey har lidt svært ved at nyde det. Ved fælles hjælp blomstrer de alligevel begge op, og ved slutningen af sommeren er de blevet en hel del klogere på sig selv og andre.

Jeg synes, at Morgan kommer godt i dybden med problematikkerne, så det hele ikke bare er en kliché. Personerne rykker sig, og man føler sig fanget fra start. Herlig ferielæsning eller hvis man bare trænger til at slappe af.

 

Julia Quinn: Den ugifte hertug 48008283

Har man som jeg slugt Lisa Kleypas' forfatterskab, er her godt nyt. De, der ser serier på Netflix, vil nok nikke genkende til navnet Bridgerton. Nu er første bog i en planlagt serie på otte endelig udkommet.

Jeg vil sige med det samme, at Quinn er lige så morsom som Kleypas. Jeg sad og klukkede flere gange over alle de skøre ting, der skete.

Daphne Bridgerton er nummer fire ud af en søskendeflok på otte, forældrene har meget praktisk givet navne i alfabetisk rækkefølge, ellers er der en slægtstavle forrest i bogen. I 1813 skulle man længst hen være forlovet eller gift i en alder af 21, så noget må gøres. Jeg kan varmt anbefale den.

Af Anonym (ikke efterprøvet)
30.07.20