Dorte anbefaler Den skønneste chokoladebutik i Paris

Skøn og sød historie om at gribe chancer, om kærligheden til lækker mad med gode råvarer, og om at det aldrig er for sent at møde sin livslange kærlighed.

Som altid i Colgans bøger, skal man læse forordet, her er mange sjove betragtninger.

Fra det skotske højland bevæger vi os sydover først til det nordlige England og videre til Paris, til en meget berømt chokoladebutik Le Chapeau Chocolat.

Hertil ankommer vor heltinde Anna Trent, fuldstændig udmattet både psykisk og fysisk. Hun er sendt hertil af sin fransklærer Claire, som selv var i Paris i 1972.

Vi følger de 2 historier sideløbende, som altid elegant flettet ind i hinanden. Man skal huske at have chokolade inden for rækkevidde, da der er mange meget detaljerede beskrivelser af skabelsen af diverse lækkerier.

Persongalleriet er overdådigt som Paris selv, og selvom noget af slutningen er som forventet, er der alligevel en finurlig krølle på halen.

Føler man trang til selv at skabe noget med chokolade, er der de mest lækre opskrifter til slut i bogen. En dejlig bog, som er god både til ferie eller til at drømme sig væk fra regnvejret.