Preben Kristensen fortæller om både sin karriere og sit privatliv i bogen Husk at være glad. Foto: Colourbox.dk

Husk at være glad

Af Anonym (ikke efterprøvet)
10.04.19
Dorte anbefaler to gode biografier om glæden ved livet og de små ting, der gør en stor forskel.

 

Husk at være glad

Preben Kristensen har i samarbejde med Danni Travn skabt en fin erindringsbog. Han bærer barndomshjemmets stærke værdier i sig. En arbejderdreng kan sagtens skabe sig et godt liv, når blot viljen er der. Selvfølgelig tilsat en portion held, men hvis grundtonen er, at man skal huske at være glad, kommer man langt.

Jeg er imponeret over Preben Kristensens evne til at huske i detaljer uagtet hjælpen fra diverse gemte udklip. Bogen giver et mangfoldigt indblik i hans liv, så man kan lægge bogen fra sig med følelsen af at være fulgt til dørs, der er ikke nogen løse ender. Jeg kan varmt anbefale den.

 

Plejehjem?

Aggi Jensen mente, at ”Sidste stop før Paradis” skulle være hendes sidste bog. Der skete jo ikke noget på et plejehjem. Heldigvis fortrød hun, og har nu beriget os med en sidste bog om livet på et plejehjem.

Som sædvanlig fortæller hun med det skarpe blik for de små ting, som også giver glæde. Om personale, som er forstående eller det modsatte. Alle de frivillige, som gør en forskel for beboerne. Samt ikke at forglemme Kai, ægtemanden, som Aggi fik lov at følge til det sidste. En rørende og varm bog, men husk at læse hele serien, det er synd at snyde sig selv for en fin oplevelse.

Materialer